Contact

 

[bgsection pex_attr_title=”Neem direct contact op voor een passend advies!” pex_attr_subtitle=”” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-dark-bg” pex_attr_bgcolor=”fff” pex_attr_image=”” pex_attr_imageopacity=”0.5″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”000″ pex_attr_textcolor=”000″ pex_attr_height=”” pex_attr_cssclass=””]

PB Car Detailing
Ambachtsweg 6
3433 PR te Nieuwegein

PB Car Detailing is ontstaan en actief sinds 2009. U herkent zich vast wel in dit scenario; als zondagwasser met één emmer, één spons, een zeem en een bekend merk schildpadden shampoo aan de slag. De auto werd wel schoon echter een mooie glans was ver te zoeken. Dat moest beter kunnen en zo is de zoektocht naar de beste methode om de auto te onderhouden begonnen. Na het lezen van allerlei fora, uitproberen van andere technieken, volgen van diverse seminars en cursussen ging er een wereld open die Car Detailing heet.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u d.m.v. onderstaand contactformulier ons direct een bericht sturen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op!

[contact-form-7 id=”205″ title=”Contactformulier 1″]

[/bgsection]

Scroll naar boven