Detailing

 

[bgsection pex_attr_title=”Car Detailing is de verzamelnaam voor het uitgebreid wassen, kleien, polijsten, poetsen en beschermen van uw kostbare auto.” pex_attr_subtitle=”” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-dark-bg” pex_attr_bgcolor=”fff” pex_attr_image=”” pex_attr_imageopacity=”0.5″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”000″ pex_attr_textcolor=”000″ pex_attr_height=”” pex_attr_cssclass=””]

Bijna alle onderdelen van de auto (interieur en exterieur) worden gereinigd en daarna zorgvuldig behandeld. Denk aan de carrosserie, de ramen, de rubbers, de velgen, de banden, stoelen, dashboard, etc.
U kunt dit het beste vergelijken met een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Met name wasstraatkrassen (swirls), algemene weersinvloeden, zand en pekel, insecten en vogelpoep zijn funest voor uw lak.
Bij PB Car Detailing wordt uw auto beter als showroomstaat afgeleverd en is voor minimaal 6 maanden beschermd. U kunt de bescherming verlengen door dit zelf eenvoudig bij te houden. Vraag naar een onderhoudspakket welke specifiek voor uw auto wordt samengesteld.
Heeft u een speciale gelegenheid waarbij de auto extra moet glanzen, bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft? Heeft u plannen om uw auto te verkopen en wilt u het maximale inruil bod of verkoopprijs? Heeft u zojuist een nieuwe auto gekocht en wilt u leren deze te onderhouden? Of bent u gewoon zuinig op uw auto of wilt u een detailing kado doen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u uw auto kunt laten detailen. Voornaamste doel is behoud van uw lak, chroom, glas, kunststof delen en rubbers. Detailen verhoogt de optische en technische kwaliteit van de auto. Bij een volledige detail wordt uw lak gevoed, gesealed en voorzien van een duurzame wax. Hierdoor is uw lak optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.Kunststofdelen kunnen ook beschermd worden zodat deze niet uitdrogen en/of verkleuren. Raam en deur rubbers gaan langer mee als deze verzorgd worden. Door het rubber te reinigen en voeden blijft de functie en soepelheid gewaarborgd. Wij kunnen ook uw lederen interieur renoveren en/of verzorgen. Cabrio dak van canvas of vinyl doen wij grondig reinigen en waterafstotend maken.

[/bgsection]

[bgsection pex_attr_title=”” pex_attr_subtitle=”” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-dark-bg” pex_attr_bgcolor=”c60219″ pex_attr_image=”” pex_attr_imageopacity=”0.5″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”ffffff” pex_attr_textcolor=”ffffff” pex_attr_height=”” pex_attr_cssclass=””]

Kortom, voldoende redenen om uw auto te laten detailen! —> Contact opnemen

 

[/bgsection]

[bgsection pex_attr_title=”” pex_attr_subtitle=”” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-dark-bg” pex_attr_bgcolor=”000″ pex_attr_image=”https://www.pbcardetailing.nl/wp-content/uploads/2017/11/WhatsApp-Image-2017-10-28-at-22.35.271.jpeg” pex_attr_imageopacity=”0.3″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”fff” pex_attr_textcolor=”fff” pex_attr_height=”” pex_attr_cssclass=””]

Leder renovatie

PB Car Detailing is specialist op het gebied van leder renovatie. De meest voorkomende problemen zijn, slijtage op de instapwang, vlekken of verkleuringen, stuurwiel dat plakkerig aanvoelt, beschadigde versnellingspook, leer wat begint te glimmen, maar ook het behandelen van nieuw leer, enzovoorts. Een volledige leder renovatie duurt zeker 16 uur.

 

Lees verder

Modesta Glascoating

PB Car Detailing is gecertificeerd Modesta Application Center.

De Japanse fabrikant Modesta heeft een serie van pure glascoatings op de markt gezet welke optimale helderheid, glans en bescherming bieden.
Deze coatings hebben een zelfreinigende werking waardoor het onderhoud van de auto eenvoudiger wordt. Ook biedt de coating een extreem hoge kraswerende werking. Dit is de reden dat het op de meest exclusieve auto’s gebruikt wordt. Een Modesta coating geeft een daadwerkelijk meetbare laag bovenop de laklaag van de auto.

 

Lees verder

[/bgsection]

Scroll naar boven